Dostava


Dostava japanske hrane
(+381 69 479 4715)

Marukoši dostavlja hranu u Vaš dom ili kancelariju na većini lokacija u gradu. Zbog ograničenih kapaciteta za isporuku, za lokacije van Dorćola i Starog grada, postoje minimalne porudžbine koje treba poručiti kako bismo bili u mogućnosti da ih isporučimo. Nadamo se da će se ovo promeniti u bliskoj budućnosti, jer smo trenutno u razvoju i troškove ograničavamo prema kapacitetima. Budite slobodni da nas pozovete za dodatne informacije.

Dostava japanske hrane se odvija između 12 i 22:30h, a narudžbine primamo od 11 do 22h. Pozovite navedeni broj, poručite željeno jelo, ostavite adresu, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom dostaviti. Isporuka se obično čeka između 45 minuta i sat vremena. Ipak, to zavisi i od toga u kom ste delu grada, kao i od saobraćaja.

Da biste videli minimalne porudžbine, pronađite svoj komšiluk na listi ispod. Ukoliko ne pronalazite svoj rejon, nažalost, znači da trenutno ne dostavaljamo na toj teritoriji. 

Bez Minimuma: 
Dorcol, Stari Grad

1.500 Minimum:
Vracar, Karaburma, Palilula-uzi deo, Savski venac-uzi deo, Beograd na vodi, Usce, Staro sajmiste, Sava centar, Dunavski kej, Arena, Akademija, Gazela

2.200 Minimum
Dusanovac, Zvezdara, Senjak, Pariske komune, Fontana, Studentski grad, Stari aerodrom, Savski kej

3.000 Minimum
Konjarnik, Mirijevo, Vozdovac, Dedinje, Banovo Brdo